Tallettaminen ja kotiuttaminen

Kuinka kotiutan varojani?

Voidaksesi kotiuttaa varoja kirjaudu tilillesi, klikkaa omaa nimeäsi ja valitse aukeavasta valikosta “Kotiuta”. Voit nyt valita kotiutustavan sekä summan, ja kotiuttaa varojasi. Huomioithan, että kaikki kotiutuspyynnöt tulee aina tehdä samalle maksutavalle kuin mitä on käytetty aikaisemman talletuksen yhteydessä.

Miten perun tekemäni kotiutuspyynnön?

Voit peruuttaa noston napsauttamalla Käyttäjä-kuvaketta, jonka löydät sivun yläosasta. Siirry sitten kohtaan "Kotiuta". Nyt näet luettelon kaikista odottavista kotiutuksista. Jos näet noston jota ei vielä ole käsitelty, voit peruuttaa sen napsauttamalla Peruuta-painiketta. Kun kotiutus on hyväksytty sitä ei voi palauttaa pelitilille, ja se katoaa myös odottavien kotiutusten listalta. Voit kuitenkin aina tallettaa vapaasti.

Kuinka löydän maksutapahtumani?

Jos haluat nähdä kaikki tapahtumasi yhdellä silmäyksellä, voit tehdä sen avaamalla henkilökohtaisen tapahtumaluettelosi. Napsauta vain käyttäjä-kuvaketta, jonka löydät sivun yläosasta. Siirry sitten kohtaan "Tapahtumat".

Mitkä maksutapoja voin käytettää Schnellwettenillä?

Check

Koska talletukseni saapuu pelitilille?

Check

Mitä teen, jos talletukseni ei saapunut pelitililleni?

Pankstasi riippuen voi kestää muutaman minuutin ennen kuin varat saapuvat Schnellwetten-tilillesi. Jos talletuksesi ei vieläkään saapunut tilillesi muutaman minuutin jälkeen, tiimimme voi tarkistaa tämän. Tässä tapauksessa pyydämme sinua ottamaan yhteyttä meihin sähköpostitse tai Live Chatissa.