Lunastukseni hylättiin. Miksi?

Joidenkin tapahtumien aikana kertoimet voivat muuttua nopeasti. Tämä voi johtaa siihen, että "Cashout" -painikkeen painamisen jälkeen saatat saada vähemmän kuin aiemmin on näytetty. Tällöin lunastusta ei suoriteta loppuun.

Huomaa myös, että kertoimien tarjoajat eivät tarjoa mahdollisuutta lunastaa rahaa aina. Kun olet klikannut vastaavaa painiketta, järjestelmämme tarkistaa, onko valitsemallasi vedolla käytettävissä lunastusta. Jos veto on jo suljettu, jäädytetty tai kertoimet ovat muuttuneet, lunastus hylätään automaattisesti.

Jos haluat, voit myös hyväksyä kertoimien muutokset asetuksissa ottamalla käyttöön tämän vaihtoehdon.