Miten perun tekemäni kotiutuspyynnön?

Voit peruuttaa noston napsauttamalla Käyttäjä-kuvaketta, jonka löydät sivun yläosasta. Siirry sitten kohtaan "Kotiuta". Nyt näet luettelon kaikista odottavista kotiutuksista. Jos näet noston jota ei vielä ole käsitelty, voit peruuttaa sen napsauttamalla Peruuta-painiketta.

Kun kotiutus on hyväksytty sitä ei voi palauttaa pelitilille, ja se katoaa myös odottavien kotiutusten listalta. Voit kuitenkin aina tallettaa vapaasti.